Bajkeri se nadmetali u pečenju prasića u Lajkovcu: Već "na prvi pogled" se zna koje otpada iz takmičenja
Kao ljubitelji dobrog provoda, hrane i svirke, bajkeri su okupili prijatelje iz cele Srbije kako bi se takmičili u pečenju prasića
Bajkersko takmičenje u pečenju prasića, u organizaciji Moto kluba TNT, održano je u Lajkovcu.
Lajkovači bajkeri na placu kraj Kolubare imaju drvenu kučicu u kojoj več godinama unazad organizuju druženja, a ovoga puta su rešili da uvedu i nešto novo.
Kao ljubitelji dobrog provoda, hrane i svirke, okupili su prijatelje iz cele Srbije kako bi se takmičili u pečenju prasića.
Prijavilo se 15 ekipa, a kasnije su se pridružili i još neki bajkeri koji nisu hteli da se nadmeću sa ostalima, već su napravili ekipe samo radi druženja.
- Došli smo iz Kosovske Mitrovice. Rado dolazimo ovde, prvenstveno zbog ljubavi prema ovim ljudima koji su nas uvek dočekali sa puno poštovanja - rekao nam je Filip Jokić, član Moto kluba Gazimestan.
Predsednik žirija Predrag Milošević nam je rekao da se prvenstveno gleda da li je prase prepečeno:
- Ako je ostalo "živo", to znači da to prase otpada i da ga nećemo ni probati. Bitno je da li je slano, pečeno. To se odmah vidi,
Pobednička ekipa "Krematorijum" iz Lajkovca osvojila je tri gajbe piva.
Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu na početku teksta.
(Telegraf.rs)