Našao parking mesto nasred kolovoza u Pančevu: "Ovo je Bermudski trougao, nestaće posle dva sata"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Objava na Fejsbuku izazvala reakciju mnogih Pančevaca, komentari i šaljivi, ali i pobesneli

Foto: Vladimir Bralušić

Na jednoj Fejsbuk grupi u kojoj su stanovnici Pančeva, osvanula je fotografija automobila parkiranog na veoma zanimljivom mestu. Ono što je još zanimljivije jesu komentari ispod objave.

U grupi "Pančevke i Pančevci na Fejsu" jedan Pančevac objavio je fotografiju parkiranog "opela" na mestu na kojem zaustavljanje i parkiranje nisu dozvoljeni, a članovu grupe su mesto šaljivo nazvali "Bermudski trougao", aludirajući na to da će vozilo brzinom svetlosti "nestati" sa mesta na kome je parkirano, odnosno da će ga pauk odneti jer je nepropisno parkirano.

"Nije to parking, to je bermudski trougao, nakon 2 sata auto nestane", glasi komentar člana pomenute grupe.

"Ovaj polagao na hipodromu",

"Redovno se tu parkiraju zbog prodavnice, kao ono ček na 5 minuta treba mi nešto"

"Tu se godinama parkiraju automobili... Nista novo... Fora je kad se natakne kamion na to mestooo", nizali su se komentari.

Objava je uspela i da razbesni nekoliko ljudi koji su druge članove nazvali "tužibabama" razočarani "u šta se njihova grupa pretvorila".

Ipak, jedan gospodin pokušao je svojim sugrađanima da objasi ozbiljnost situacije i da parkirano vozilo može izazvati velike probleme u saobraćaju-

"Jako zaklanja preglednost veoma prometne raskrsnice od četiri ulice i zaklanja ogledalo koje je od velike pomoći vozačima. Pedeset metara od tog mesta je veliki parking! A propis je propis, obeleženo je jasno i na slici je vidljivo." objašnjava čovek.

"Teška,velika, važna i opasna raskrsnica od četiri ulice : Lava Tolstoja,  M.Markovića, LJ.Kovačeviča i Josifa Marinkovića"

(Telegraf.rs)