Nakon viralnog snimka oglasio se "pijani" kum iz Valjeva: "Bilo je izuzetno vruće, a rakija hladna"

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kako navodi sve je to rezultiralo tome da je i manja količina alkohola bila problematična, a uz sve to ni vrele letnje temperature nisu išle na ruku ovom dečku.

Foto: Christoph Lischetzki / Alamy / Alamy / Profimedia

Venčanje koje je pre dvadesetak dana održano u Valjevu obišlo je internet, a i danas se prepričava po celoj Srbiji. Pažnju je privukao ni manje ni više nego kum koji se toliko napio da je jedva stajao na nogama. Iako je matičarka, zbog stanja u kojem se nalazio, navijala da se venčanje otkaže, ono je ipak uspešno obavljeno.

Kum, Vlada Nastić, kojem su prijatelji pritekli u pomoć i pridržali ga dok su mladenci izgovarali sudbonosno da, postao je prava senzacija na društvenim mrežama, a on je danas u emisiji "150 minuta" na TV Prva otkrio kako je došlo do njegovog pijanstva, a onda i viralnog snimka. 

- Ja sam putovao dan pre venčanja nekih 1.700 kilometara iz Švajcarske i bio sam izuzetno umoran. A i u trenutku kada smo išli po mladu napravili smo finu atmosferu kod nje kući uz gitaru i nisam imao priliku ništa da jedem - počeo je svoju ispovest Vlada.

Kako navodi sve je to rezultiralo tome da je i manja količina alkohola bila problematična, a uz sve to ni vrele letnje temperature nisu išle na ruku ovom dečku.

- Bilo je izuzetno vruće, a valjevska rakija je hladna - te dve stvari u kombinaciji kao što se vidi iz snimka nikako ne idu zajedno - rekao je kroz osmeh kum.

Na pitanje da li je bio pri čistoj svesti i zdravoj pameti kada se potpisivao u matičarku knjigu Vlada je rekao da je skupljao poslednju energiju da to uradi, ali je otkrio i još jedan zanimljiv detalj koji je do sada bio nepoznat.

- Zapravo mi smo pre toga bili u crkvi i sve je obavljeno u najboljem redu. Međutim, građansko venčanje zakazno je malo kasnije, a to je bilo dovoljan period da nazadravim sa svima i sebe dovedem u jedno stanje vrlo smanjene funkcionalnosti - kazao je i dodao da je ipak skupio poslednje atome snage i uz pomoć ljudi i mladenaca uspeo da se potpiše.

Na snimku, kako smo već naveli primetno je da se matičarka pomalo naljutila i da je htela da otkaže venčanje, a Vlada je otkrio da li se uopšte seća venčanja:

- Matičarka je bila u šoku, a ja se sećam baš trenutka potpisa i insistirao sam da potpišem da ne bi ništa odlagali - kazao je.

Ono što je sve zanimalo jeste i da li su se mladenci naljutili na kuma, a Vlada je istakao da su oni, pre svega, dugogodišnji kućni prijatelji i da su u pitanju dve sjajne osobe.

- Apsolutno razumeju celu situaciju, pogotovo što smo svi iz Valjeva, a kod nas  je valjevska rakija izuzetno poznata. Oni su to skroz pozitivno privatili, što se vidi na snimku.

Kum je posebno naglasio da on venčanje nije napustio i da je ostao do samog kraja, kako je rekao negde do jedan posle ponoći. 

- Posle dve boce infuzije sve je bilo u najboljem redu - rekao je i uputio poruku budućim kumovima.

- Ono što bih poručio budućim kumovima jeste da nikako ne piju na prazan stomak ako se odluče da piju alkohol, a drugo je da se dobro naspavaju pre venčanja  i da budu izuzetno odmorni.

Nastić nije ni slutio da će negom internet postati prava senzacija, a kada je video da je vrag odneo šalu ostao je šokiran.

- Kada sam video da su svi portali objavili bio sam apsolutno u šoku i tek tada sam odlgedao ceo snimak i bio sam iznenađen kako je sve izgledalo, ali opet prošlo je bez ikakvih incidenata.

Kako je istakao, da malo više popije pokrenula ga je sreća, a s obzirom da vodi zdrav život nije u formi što se alkohola tiče.

- Što se tiče alkohola baš nisam u formi, ali što se prirode tiče jesam, a upravo sada sam na kampovanju na reci Drini - tako da zdrav život i alkohol ne idu zajedno.

Za kraj veseli kum apelovao je na vozače da nikako ne voze u alkoholisanom stanju, ali je i otkrio da je dobio i nekolicinu poziva za kumstvo.

- Kumstvo se ne odbija, ko želi nek me kontaktira, dobar provod je zagarantovan - rekao je šaljivo Vlada.

(Telegraf.rs)