"Ovo mi je četvrta ćera": Vojniku Marku žena se porodila već u sanitetu, ponosni otac ima poruku za Balkance

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa ponosom nam priča da mu je ovo četvrta ćera, a s obzirom na to da u našoj zemlji vlada mišljenje da porodica mora da ima bar jednog sina, Marko svima poručuje da su ženska deca pravo bogatstvo

Foto: Privatna arhiva

Noć u selu Žuželjice juče je jednoj porodici donela neočekivanu radost. Danijela i Marko Veljanović dobili su četvrtu ćerku po redu, a majka se porodila ni manje ni više, nego u sanitetskom vozilu na naplatnoj rampi Bujanovac.

Nestrpljiva devojčica nije htela da sačeka ni tatu, koji se u tom trenutku nalazio u vojnoj bazi Jug.

Kako je ispričao presrećni otac za Telegraf.rs, majka i beba su dobro, a Danijela je devojčicu rodila mesec dana ranije sa 2.250 grama.

Ipak, malena nije htela da sačeka ni porodilište ni tatu, te je svetlost dana ugledala baš na rampi.

- Ja radim u vojsci, bio sam na bazi Jug kad mi je supruga javila da je dobila bolove. Moja sestra je odmah pozvala Hitnu pomoć i dok sam ja stigao Hitna je već povezla. Lekar iz Hitne pomoći i medicinska sestra odlično su obavili zadatak i porodili je bez problema. I beba i mama su dobro - priča ushićeni otac i hvali bujanovačke lekare za odlično obavljen posao.

Sa ponosom nam priča da mu je ovo četvrta ćera, a s obzirom na to da u našoj zemlji vlada mišljenje da porodica mora da ima bar jednog sina, Marko svima poručuje da su ženska deca pravo bogatstvo.

- Ovo mi je 4. ćera. Poruka moja jeste da nije bitno koji je dete pol, već samo da je živo i zdravo... A ćerke su nešto posebno, pravo bogatstvo. I naravno čovek je bogat koliko ima dece, nije bitno da li je muškarac ili devojčica - priča nam ovaj otac po četvrti put.

(Telegraf.rs)