Mozzartu priznanje od Vojske Srbije: Plaketa za dugogodišnju podršku vojnom sportu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Verna podrška domaćem sportu uvek stiže sa adrese kompanije Mozzart koja je uz vrhunske sportiste, amaterske klubove ali i uz pripadnike vojnih reprezentacija Srbije

Foto: Promo/ Branko Starčević

Priznanje za dugogodišnju saradnju za lidera u priređivanju igara na sreću stigla je na svečanosti povodom obeležavanja dve decenije članstva Republike Srbije u Međunarodnom savetu za vojne sportove.

Povodom jubileja, dodeljena su priznanja najuspešnijim sportistima i sportskim ekipama Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u prošloj godini, a zaslužnim pojedincima, institucijama, saradnicima i sportistima uručene su povelje za izuzetan doprinos afirmaciji vojnog sporta i ostvarenim rezutatima u radu srpske delegacije pri CISM.

Foto: Promo/ Branko Starčević

Saradnja kompanije Mozzart i Ministarstva odbrane traje dugi niz godina tokom kojih je ova kompanija uložila više od 100.000 evra u vojni sport i bila generalni sponzor sporta u vojsci i podržala učešće na brojnim takmičenjima. U okviru zajedničke saradnje do sada su organizovane brojne revijalne utakmice na kojima su prikupljena sredstva i donirana u humanitarne svrhe.

-Kao kompanija kojoj je sport u fokusu poslovanja trudimo se da kada god imamo priliku da pomognemo razvoj sporta, ali i širu društvenu zajednicu. Saradnja sa Ministarstvom odbrane i Vojskom Srbije samo je potvrda za to kao i priznanje koje smo dobili povodom ovog značajnog jubileja - istakao je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

Foto: Promo/ Branko Starčević

Osim vojnog sporta, kompanija Mozzart je podržala i strelce sportske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova donacijom novih pušaka i patrona u vrednosti od 55 hiljada evra.

(Telegraf.rs/PR)