Mladići stoje na zarđalom mostu kod Užica, a ispod provalija: Jedni ih kritikuju, a drugi bodre i hvale

Vreme čitanja: oko 1 min.

Samo na prvi pogled, most deluje vrlo nebezbedno

Foto: Shutterstock

Na starom železničkom mostu u Turici kod Užica uslikana su dvojica mladića koja šetaju i sede na samom njegovom vrhu. Ovaj njihov poduhvat zaprepastio je većinu građana. Ipak, bilo je onih koji su ih podržali, a čak i delili svoja iskustva iz mladosti.

Samo na prvi pogled, most deluje vrlo nebezbedno. Zarđale zaštitne ograde i provalija na kojoj se nalazi, jednom rečju predstavljaju opasnost čak i ako se preko njega prelazi korakom, a kamoli stoji na samom vrhu.

Ipak, dvojicu mladića to nije sprečilo da sa visine osmatraju predele i zelenilo kod Čitakove stene.

Mnogi građani su se uznemirili nakon ovog prizora, pa čak i prisetili jezivih tragedija koje su se skoro dogodile u našoj zemlji, kritikujući mladiće zbog nepromišljenog postupka. Međutim, bilo je i onih koji su ovaj poduhvat pozdravili, pa čak se i prisetili sebe iz mlađih dana.

- Svi smo se mi penjali po svemu sto smo našli do pre 7 godina samo sto to danas deca ne rade često posto su za kompjuterima i telefonima, pa nije svakodnevnica, pa kad se to desi kao da su videli leteće tanjire - glasio je jedan od komentara ispod fotografije podeljene na društvenim mrežama.

Drugi su ipak naveli da će dokoni ljudi naći način da se popnu i na "nebo".

- Bolest ne bira....džaba i mostove da sklonimo kad će dokonaši da traže način da se popnu na nebo - napisao je jedan korisnik Instagrama.

(Telegraf.rs)