SVICI U MRAKU: Drugi letnji inkluzivni kamp za omladinu i osobe sa autizmom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obeležavanjem krsne slave našeg udruženja, Svetog vladike Nikolaja Velimirovica uz prisustvo brojnih prijatelja i meštana zvanično počinje naš letnji kamp

Foto: Promo/ Svici u mraku

Pozivamo sva zainteresovana udruženja da nas kontaktiraju oko termina dolaska, kao i sve zainteresovane roditelje. Sve aktivnosti i boravak su besplatni.

Takođe pozivamo sve zainteresovane stručne saradnike (defektologe, logopede, vaspitače, terapeute...umetnike) koji žele da volontiraju ili sarađuju. Od meseca juna krecemo sa prvim aktivnostima.

Maj mesec će proteći u nastavku svakodnevnih radova na održavanju centra ali i rekonstrukciji imanja i to uvođenju gradskog vodovoda i kanalizacije, kao i na izgradnji letnjikovca koji će biti centralni objekat u budućem defektološkom parku. U planu je postavljanje sanitarnig kontejnera, uređenje ulaznog i parking platoa, i brojni drugi radovi koji su bitni za funkcionisanje našeg centra ali i oni koji će ulepšati prostor i celokupni ambijent.

Nastavljamo i akciju prikupljanja novčanih sredstava za dalje radove na rekonstrukciji ali i na realizaciji letnjeg kampa koja je započeta 5. marta 2023. godine humanitarnim hodočašćem predsednika udruženja, glumca Mikice Petronijevića, od našeg centra u selu Vencane preko srpskih svetinja manastira Jovanja i Nikolja, Žiče, Studenice, Mileševe i naposletku do manastira Ostrog.

Slanjem sms 105 na 2407 po ceni od 200 dinara bez pdv, možete pomoći rad udruženja.

Za sve zainteresovane preduzetnike, pojedince, preduzeća i kompanije koji žele da pomognu rad udruženja, mogu nas kontaktirati lično ili na sajtu naših partnera Fondacije Humanost bez granica postoje brojevi žiro računa i instrukcije za uplatu iz Srbije i inostranstva.

Potrebna je pomoć i u vidu građevinskog materijala, terena za igru, sprava... 061/3255553

ug.sviciumraku@gmail.com

(Telegraf.rs/PR)