Telegraf.rs treći mesec zaredom drugi najčitaniji portal u Srbiji

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovaj uspeh ne bismo ostvarili bez svih vas koji nas pratite i koji znate da samo na Telegraf.rs možete dobiti proverene, brze i jedinstvene informacije iz Srbije, regiona i celog sveta

Ilustracija: Telegraf

Portal Telegraf.rs beleži fantastične rezultate u 2023. godini - u prva tri meseca smo konstanto drugi portal po čitanosti u Srbiji, a ti podaci su izvedeni iz zvanične Gemius liste, dostupne na ovom linku. Čak 70 odsto korisnika interneta u Srbiji bira da čita naše vesti. U martu nas su nas posetila 3.327.984 realna korisnika, otvoreno je 82.055.963 strana, a sajt je u 3. mesecu posećen 27.257.835 puta.

Portal Telegraf.rs postoji od 2012. godine i nema i nikad nije imao svoje štampano izdanje, dakle mi smo prvi online medij u Srbiji koji se ne naslanja na štampani brend, koji vas obaveštava o svemu što se dešava, ne čuvamo ništa za sutra, već objavljujemo odmah, ekskluzivno, uz sjajne fotografije i video-zapise naših foto-reportera i snimatelja.

Ovaj uspeh ne bismo ostvarili bez svih vas koji nas pratite i koji znate da samo na Telegraf.rs možete dobiti proverene, brze i jedinstvene informacije iz Srbije, regiona i celog sveta. 

Mi ne prepisujemo od drugih. Drugi prepisuju od nas. Mi informaciju prvo proverimo pa objavimo. Hvala što to cenite!

Naš uspeh je upravo zato još veći, a vama hvala što ste prepoznali našu vrednost, što ste deo našeg posvećenog tima, što pratite naš ekskluzivni sadržaj na rubrikama Vesti - Srbiju, Beograd, Hroniku, Humano, Svet, Jugosferu, Jetset, Zanimljivosti, Hi-Tech, Pop kulturu, Život i stil, i posebno odvojene ekonomske teme na Telegraf Biznisu, koji je naš nagrađivani deo sajta zbog svog jedinstvenog sadržaja. Hvala što ste dan i noć podrška našoj sportskoj redakciji, koja uvek prva i na najzanimljiviji način, uz ekskluzivne informacije, prati sva sportska dešavanja u Srbiji i svetu, uživo sa najvećih sportskih događaja - od fudbala, košarke, tenisa i ostalih sportova.

Jedini smo portal u Srbiji koji ima svoju muzičku produkciju - Love & Live, koja je postala prepoznatljivi deo Telegrafa i koja ima neverovatnu posećenost.

Prvi u Srbiji smo u luksuzno opremljenom studiju, gde rade iskusni montažeri, pokrenuli podkaste - Bizkast, gde smo domaćini viđenim ljudima iz sveta biznisa, Teoriju zdravlja - gde sa stručnjacima pričamo o najvažnijim zdravstvenim temama, kao i Sportkast - u kojem sa sagovornicima komentarišemo najaktuelnija sportska dešavanja.

Mi smo tu za vas 24 sata dnevno, brzi smo, tačni i originalni, u godini za nama smo vas izveštavali s terena od Bostona do Melburna, od Niša do Pariza, od Sarajeva do Rima. U 2023. očekujte još više ekskluzivnih ispovesti.

Hvala što verujete našem timu koji s vama komunicira putem društvenih mreža, što nas u rekordnim brojevima pratite na Fejsbuku (700.000), Instagramu (120.000 pratilaca),  TikToku (31.000 folovera), Tviter (90.000 pratilaca), Youtubeu (317.000 pratilaca), jer znate da ćete tu uvek videti ekskluzivni sadržaj.

Hvala što ste prepoznali kvalitetne teme na Ona.rs, našem sajtu koji obiluje životnim savetima, modnim editorijalima i gastronomskim emisijama. Hvala što pazite na svoje zdravlje, što pratite saradnju s renomiranim lekarima na E klinici, najkvalitetnijem zdravstvenom portalu u zemlji.

Naše priče na sajtu koji se bavi ljubimcima Ljubimci.telegraf.rs prepoznali ste kao autentičan sadržaj.

Nastavite da nas pratite, jer naš tim vam sprema brojne ekskluzivne priče i nove formate u 2023. godini. Za vas uskoro stiže veliko i važno iznenađenje koje smo vam priredili!

Zato telefon u ruke, laptop ispred sebe i - čitamo se, gledamo i slušamo!

(Ekipa portala Telegraf.rs)

Teme