Majci u inat poklanja polovinu kuće: Nesvakidašnji oglas uzburkao Srbiju, Vlasotinčanin ima samo jedan uslov

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Poklanjam polovinu kuce u Gornjoj Lopušnji sa velikim placem u blizini Vlasotinca, 40 min od Vlasinskog jezera", navodi se u oglasu

Foto-ilustracija: Shutterstock, Facebook/C. Show Room M.

Oglas koji je osvanuo na društvenim mrežama podigao je Srbiju na noge. Naime, kako se navodi, muškarac u inat majci poklanja svoju polovinu kuće u selu Gornja Lopušnja kraj Vlasotinca

Muškarac je naveo i broj telefona za zainteresovane, a kompletan oglas glasi "Poklanjam polovinu kuće u Gornjoj Lopušnji sa velikim placem u blizini Vlasotinca, 40 min od Vlasinskog jezera. Druga polovina kuće pripada mojoj majci sa kojom sam u lošim odnosima i želim da njoj u inat poklonim kuću! Odmah se pise ugovor o poklonu i upisuje se u katastar na vaše ime. Uslov da ja ostanem da se vodim na toj adresi, ali nikad tamo neću kročiti to možemo da potpišemo!".

I dok ima onih koji su zgroženi tako nečim, bilo je i ljudi koji su se javljali zainteresovani da dobiju kuću.

"Pomiri se s majkom, ma o čemu da se radi", savetuje jedna Verica. "Poštuj svoju majku, ma kakva bila. Ona ti je dala život", "Sramota", bila je kratka jedna Novka. "Jako sramotno od tebe, po tom tvom gestu se vidi da je do tebe, nije do majke, majka je jedna, da ti svaki dan udari šamar, ne smeš prekinuti odnose s njom". "Psiho", još jedan kratak komentar.

"U takvu priču se ne treba mešati, a još manje prihvatiti ponudu", smatra jedna Mara. "Vama da Bog pomogne da imate mir i slogu u svojoj porodici, pa kad to bude, onda će tek takav poklon biti poklon. Mir Vam od Gospoda". "Bilo bi me strah od Boga useliti u tu kuću na poklon".

Foto: Facebook/C. S. R. M.

"E, šta je majka doživela da je znala bolje da je udavila g**no nego odranila od kilo mesa, a sad je jede pod stare dane, pa gde će vam duša, mislite na to, bog bavi, al ne zaboravi", a odmah je stigao i odgovor od oglašivača "Ne lupajte gluposti, garant su vas deca od**bala pa ste tako ogorčeni. Moja majka nije gradila tu kuću, to smo gradili ja i otac, kog je prevarila, tako da nemojte da sudite", napisao je Ceki.

Bilo je i onih koji bi voleli da je priča o poklonu istinita:

"Odlično, imam li ja kakve šanse da je dobijem,usput ću pripaziti majku budući je moja umrla? Bila bi doživotno zahvalna, a vrata bih Vam bila u svako doba otvorena. Samohrana majka dvoje dece koja eto nema svoj smjštaja", napisala je ova majka.

"Ako je ovo istina, ja bih se javila, niti imamo gde, niti smo više mladi, moj suprug i ja", još jedan je od komentara korisnika društvene mreže Fejsbuk koji su pročitali ovaj nesvakidašnji oglas.

Video: Poklanja dve kuće, restoran i imanje: Neverovatna odluka Milana iz Ljiga, uslov je samo jedan

(Telegraf.rs)