Upoznali se u Hitnoj, a momačko i devojačko veče pravili posle svadbe: Danas imaju bebu i divan brak

U početku su se, kako priča Maja, družili i prijalo im je da provode vreme zajedno

Privatna arhiva

Upoznali su se u Hitnoj pomoći, a momačko i devojačko veče pravili nakon svadbe. Maja i Vladimir su sada roditelji jednogodišnje bebe, a njihova ljubavna priča bi mogla da bude inspiracija za roman.

Kažu da se nekada naša srodna duša nalazi upravo ispred nas, a mi je ne primećujemo. Ova priča dokazuje upravo to.

Maja (31) i Vladimir (34) Džumura, znali su se čitavog života, a svoju ljubavnu priču započeli su pre četiri godine. Vladimirov otac i Majina majka radili su zajedno u Hitnoj pomoći, gde su se kasnije upoznali upravo Vladimir i Maja.

- Moja mama je pre sedam godina zaboravila pečat u ambulanti pa sam ja otišla da ga uzmem. Njena koleginica me je srela tada i zadržala da malo porazgovaramo jer se odavno nismo videle. Vlado kada me je ugledao, odmah je prišao da me napokon upozna, jer znamo jedno za drugo čitavog života ali se nikada nismo upoznali pre toga - kaže Maja i dodaje da je od tog trenutka Vladimir znao da ce ona biti njegova žena.

U početku su se, kako priča Maja, družili i prijalo im je da provode vreme zajedno.

- Uglavnom smo pričali o životinjama, šetali njegovog psa i igrali se sa mojim psom. Svaki slobodan trenutak smo koristili da budemo zajedno - kaže Maja.

U tim momentima druženja, kako dodaje, nikada nije pomislila da će on biti njen suprug i otac njenog deteta.

- Bio mi je dobar drug sve do jedne večeri kada smo šetali na Paliću. Tada mi je govorio da se brzo zaljubi, a još brze odljubi, trebalo mi je vremena da shvatim njegove reči - priča Maja.

Sledećeg dana je sve počelo. Maja je došla do Vladimira i on je tog dana odlučio da napravi prvu korak i poljubi je, tada su i zvanično načeli tu temu.

Vladimir i Maja svoju romansu započeli su 23. oktobra 2018. godine, pa su zato kasnije i svadbu zakazali za 22. oktobar 2022. godine.

Maja dodaje da simboliku ima i rođendan njenog psa koji je 23. oktobra.

- Već krajem februara smo počeli da živimo zajedno. U oktobru  2020. godine smo odlučili da prodamo kuću da bi uspeli da sredimo novu dok ne dođu deca. Kuću smo prodali 5. aprila, a 7. aprila smo saznali da sam ja trudna pa smo na brzaka kupili kuću i renovirali tako brzo da kad god bi neko od majstora pitao za kada treba da bude gotovo, odgovor bi bio "još juče je bilo kasno" - kaže Maja.

Momačko i devojačko veče koje su pravili nakon svadbe bila je ideja mladinog tima, pošto je kod njih, kako kaže, sve bilo naopako.

- Prvo smo živeli zajedno, onda sam ostala trudna, pa smo se verili, dobili bebu sa kojom smo išli na medeni mesec, pa se tek onda venčali - kaže Maja.

Njihova fotografija sa venčanja oduševila je mnoge, a Maja objašnjava da je to fotografisanje tradicionalno.

- Ako postoji slobodna ekipa kada se oženi neko iz Hitne, dolaze na par minuta sa kolima Hitne pomoći i pale sirene ispred gradske kuće - objašnjava.

Video: Hitna pomoć udarila baku, nisu ni shvatili šta se dogodilo dok nisu izašli iz kola

(Telegraf.rs)