Pogledajte snimak odvođenja jutjubera iz stana posle višečasovne drame u Novom Sadu

Drama je počela jutros oko 9 sati

Poznatog jutjubera iz Novog Sada nakon višečasovne drame, kada je bio zabarikidiran u svom stanu, odvela je Hitna pomoć.

Poznati jutjuber, 36-godišnji Danijel Đukić, pretio je da će se ubiti.

Drama je počela jutros oko devet časova.

Kako javlja nsuzivo.rs policajci su delovali nešto nakon 19 časova, kada su uz pomoć bravara uspeli da onesposobe mehanizam na ulaznim vratima stana u kojem se nalazio Đukić.

U isto vreme, vatrogasci su dežurali u korpi platforme ispred terase, spremni da reaguju u slučaju da se jutjuber odluči na skakanje. Đukić je, nakon ulaska policajaca u stan, u njihovoj pratnji odveden na pregled u KCV

Slučaj je prijavila majka mladog muškarca, inače poznatog po emisiji "Dnevnjak", koja se emitovala na RTV. Poznat je i kao osnivač humorističkog portala Tarzanija.

Inače, Ulica cara Dušana bila je zatvorena za saobraćaj, a pred zgradom su se nalazile ekipe policije, vatrogasaca i Hitne pomoći.

Policija je ušla u stan tako što su ga prethodno bravari obili. Sa druge strane su dežurali vatrogasci, kako muškarac ne bi skočio kroz prozor.

Đukić se sa ulice video kako se nag kreće pored prozora. Usto, snimio je i objavio razgovor sa policajcem.

- Gospodine milicajac, što ste došli, gospodine milicajac? Evo, na Tik-toku ste u lajvu. Kažite. Nećete da kažete. Pa, kako ja da znam da ste vi policajac - čuje se na snimku.

Video: Zvezda Dnevnjaka posle pretnji samoubistvom igrala bez majice na terasi: Zabarikadirao se u stanu

(Telegraf.rs)