Neviđena nesreća u Šapcu: Automobil ljudima upao u kuću pravo kroz prozor i urnisao trpezariju

Pavlovići su u trenutku kada su ugledali automobil u svom dnevnom boravku bili u tolikom šoku da nisu bili u stanju da pozovu policiju

Zbog nesvakidašnje nezgod porodica Pavlović iz šabačkog naselja Letnjikovac imala je besanu noć.

Jutros, oko pola dva "pežo" kojim je upravljao komšija T. M, probio je dvorišnu ogradu i kroz prozor do ulice uleteo u dnevni boravk njihove kuće u Ulici Sime Katića 2.

- Ja sam spavala, a suprug tek što je bio legao. U drugoj sobi je spavala svekrva. Mene je iz sna probudila strašna detonacija. Nisam znala u tom trenutku šta je, a kada smo otišli u dnevni boravak nismo mogli da verujemo šta se dogodilo. Auto je bio u sobi, samo što nije ušao u električni šporet, a napolju su ostali samo zadnji točkovi - uzbuđeno prepričava Milena Pavlović.

Dnevni boravak su, prema njenim navodima, prekrili prašina, staklo i cigle. Dok gledaju šta ih je snašlo ukućani se snebivaju i još uvek ne pospremaju krš čekajući ponedeljak da se obavi procena štete.

- Sto, osam stolica, kuhinja, fotelje, laminat, tepisi, sve je uništeno. Sve je bilo novo pošto smo pre četiri godine kupili staru kuću i renovirali je i tada uneli nove stvari. Svaki dinar smo uložili u kuću, a sad ne znamo šta ćemo. Sve se može nadoknaditi i popraviti, ali od stresa koji smo preživeli ne znam kako ćemo da se oporavimo - dodaje Milena.

Pavlovići su u trenutku kada su ugledali automobil u svom dnevnom boravku bili u tolikom šoku da nisu bili u stanju da pozovu policiju. Pretpostavljaju da je neko od komšija prijavio policiji da se nezgoda dogodila. pa su policajci ubrzo stigli i obavili uviđaj.

Posle uviđaja vozača, kojeg Pavlovići poznaju "iz viđenja" jer živi u komšiluku, ali onjemu ništa ne znaju, policija je privela u stanicu. Istragom će biti utvrđen uzrok neobične nezgode u kojoj, na sreću, niko nije povređen.

Video: Kakvo uništenje! Džip uleteo u dvorište, prošao kroz bazen i završio u paralelnoj ulici

(Telegraf.rs)