Marija je uzela četkicu u ruke i stvorila čaroliju: Oslikan ulaz u zgradu oduševio je komšije

Ovaj ulaz postao je jedno od omiljenih mesta za fotografisanje u Sava naselju. Kako vam se dopada ovaj ulaz, da li ste videli lepši?

Ulaz u zgradu u Sava naselju u Obrenovcu Printskrin: Youtube/RTV Mag

Marija Turkalj zbog epidemiološke situacije manje vremena provodi na poslu. Ipak nije dozvolila da se to odrazi na njenu volju da ljudima oko sebe ulepša novogodišnje praznike. Ovoga puta čaroliju iz svog doma prenela je i komšijama, tako da ih je pre neki dan dočekalo iznenađenje. Ulaz u zgradu u Sava naselju u Obrenovcu bio je oslikan novogodišnjim motivima.

- Počelo je sve tako što sam kod kuće, zbog dece iscrtala, i onda sam došla na ideju da sve obradujem. Sačekala sam da sva deca u zgradi, kojih puno ima, zaspu, sišla sam dole i iscrtala. Ujutru su stvarno bili pozitivni komentari - rekla je za RTV Mag Marija Turkalj.

Mariji su ujutru stigle mnoge poruke komšija, koji su joj preneli zadovoljstvo najmlađih.

Ovaj ulaz postao je jedno od omiljenih mesta za fotografisanje u Sava naselju. 

Komšije su prezadovoljne.

- U ovom ulazu ima 14. dece. I ovo je za njih jedan od najlepših poklona za Novu godinu. Moj sin je krenuo u školu to jutro i rekao mi "Mama, ovo je kao iz bajke" - priča jedna od komšinica.

I tako je u ovim teškim vremenima fraza "da čaroliju stvaramo sami" postala toliko istinita. Zato boju i četkice u ruke i stvarajte čaroliju baš kao i Marija.

Kako vam se dopada ovaj ulaz, da li ste videli lepši? Pošaljite nam fotografije na redakcija@telegraf.rs.

Video: Ako ste se danas oduševili oslikanim izlogom u vašem gradu, Jelena je zaslužna za to

(Telegraf.rs)