Dao oglas da poklanja TV, javila mu se porodica sa šestoro dece iz Barajeva: Očekuje ih i 1 paket

U utorak će se pojaviti na vratima njihovog doma

Foto-ilustracija: Shutterstock

Jedan odglas na KupujemProdajem privukao je veliku pažnju javnosti. Jovan iz Beograda oglasio je svoj plazma TV, veliki, polovan, ali očuvan i lep.

Namenio ga je nekoj porodici sa mnogo dece, neimućnoj, koja bi ga zaista cenila, a koja ga inače ne bi mogla priuštiti. U oglasu je nagovestio i kome TV nije namenjen, a tu su, njegovim rečima, "štakori, lešinari, grebatori".

Ono što je još neobičnije, a što je u srži ovog oglasa, jeste i to da ga ne prodaje, već poklanja. Ne samo da ne očekuje nikakav novac, već će namenjeni TV, bez postolja i daljinskog upravljča, dostaviti na nečiju adresu.

A uz TV ide i poklon paket. Sa TV-om će biti dostavljene i namirnice: od brašna, mleka, ulja, do čokolada, čipsa... sa sve 2.000 dinara u novcu.

- Uz TV ide i lep paket! Paket sadrži sledeće: 2kg brašna, 1kg šećera, 1kg soli, 2l ulja, 1kg kukuruznog brašna, 500g kvasca, 4l mleka, 1.5l jogurta, 2 sardine, 2 tunjevine, 2 mesna nareska, 5 pakovanja makarona, 5 pašteta, 500g krema, 2 plazme, 20 jaja, feta, 4l soka, 3l kisele vode, 1l sirupa za razblaživanje, 1l tečnosti za sudove, 1l asepsola, 10 zaštitnih maski,3kg praška za veš,3 cokolade, 2 kg pirinča,3 smokija, 1 čips, 3 čokoladne napolitanke i .2000 dinara - stoji u oglasu, ponegde uz nagoveštaj o "marki" proizvoda.

Kako je rekao za Telegraf.rs, pronašao je porodicu iz Barajeva sa šestoro dece i dvoje starih. Kontaktirali su ga lično, a on će sa na vratima njihovog doma pojaviti u utorak.

- Ima onih koji su slali poruke da kažu da im ne treba TV, samo pomoć u hrani. To ću sa svojim prijateljima da rešim. Nakupujemo koji paket i odnesemo. Ko god može da da svoj mali doprinos, ja ću rado svakome proslediti broj telefona najugroženijih. Kao što piše tamo u ooglasu, svako ko hoće da pomogne, da isključivo lično odnese pomoć - apelovao je u telefonskom razgovoru.

U oglasu je posebno istaknuto i da nije reč o milostinji, već poklonu od srca.

Video: Sin Majke hrabrosti, koja ga ceo život nosi na leđima, dobio kolica

(B. P.)