"Srce za zdravstvene radnike" na Telegrafu: Hajdemo zajedno do prvog miliona

Ova srca su online i uvek su im dostupna. Neka ova brojka raste. Za njih!

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Ako mislite da aplauzi svako veče u 20 časova nisu dovoljni, Telegraf.rs našao je još jedan način kako da pokažete zahvalnost svim zdravstvenim radnicima u Srbiji. Na početku svake vesti postavili smo "vidžet" koji u realnom vremenu broji koliko je naših čitalaca poslalo srce lekarima. To možete i vi.

Vrlo je lako, dovoljan je jedan klik na "pošaljite srce" i taj, još jedan znak pažnje stići će do onih koji se svakog dana bore za nas.

Od trenutka kad smo jutros uključili ovaj "brojač pažnje", cifre rastu neprekidno i već smo preskočili 30.000. Jasno nam je da ste celim srcem uz svakog zdravstvenog radnika, a sada imate priliku da im to i pokažete.

Idemo zajedno do prvog trocifrenog preseka, pa do miliona. I sigurni smo da će se to desiti vrlo brzo.

Znamo da ne treba ni da vam navodimo razloge za ovu našu akciju. "Lekar", "doktor", "medicinska sestra", "zdravstveni radnik", reči su koje poslednjih mesec dana stoje rame uz rame sa "korona virus". Mi želimo da na kraju priče ipak pobede ove prve, a da poslednja "korona virus" ostane tamo gde je i u ovoj rečenici, u začelju.

I zato, "pošalji srce" lekarima i sestrama jer i oni svakodnevno brinu o srcima svih nas.

Neka ovaj brojač bude još jedan od pokazatelja koliko smo ih zahvalni što su svoje živote podredili nama, što ostaju na poslu po 18 sati dnevno, rade bez slobodnog dana, što stoje u prvim borbenim redovima i jurišaju na neprijatelja o kom i dalje tako malo znaju.

Ako su i zauzeti brigom o pacijentima i baš nisu slobodni u 20h da čuju onaj aplauz podrške, neka im ova srca budu motiv da nastave svoju borbu. Srca su online i uvek su im dostupna. I zato, neka brojka raste.

Za njih!

Video: U Beogradu osvanuo bilbord podrške lekarima: Ovde rade naši heroji sa infektivne

(Telegraf.rs)