Ogromna gužva na granicama: Na graničnom prelazu sa Crnom Gorom zadržavanja 40 minuta

Na graničnom prelazu Horgoš i Batrovci očekuje se veći priliv vozila tokom dana

Mestimično slaba kiša i lokalni pljuskovi koje metereolozi prognoziraju za danas u Srbiji sigurno će svima otežavati vožnju. Po kiši je vidljivost smanjena, duži je zaustavni put vozila, a veća opreznost biće neophodna i zbog mogućih odrona, kažu iz AMSS-a.

Velika gužva na graničnim prelazima Preševo i Horgoš (08.00h): Popodne se očekuju zadržavanja na pravcima ka Crnoj Gori i Bugarskoj

Veći broj vozila i pojačan intezitet saobraćaja, očekujemo tokom dana na svim važnijim putnim pravcima, posebno na koridoru 10, kao i na putevima prvog reda koji vode ka Crnoj Gori.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije Republike Srbije, pojačan je saobraćaj na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Gostun zadržavanja su 40 min, kako na ulazu tako i na izlazu iz naše zemlje. Na prelazima graničnom prelazu Gradina i Preševo zadržavanja su trenutno do 30 min.

Slična situacija je i na graničnom prelazu Horgoš i Batrovci, gde se očekuje veći priliv vozila.

Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja vozačima se preporučuje korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza.

(Telegraf.rs)