Najjače šale na račun onog ko je podigao lažnu uzbunu za vodu sa metanom: Koliko smo glupi, toliko smo i duhoviti

Gde god pogledaš - čuje se samo metan, metan, metan!

Ništa kao dobar vic za početak dana. Osim kad nije vic. I kad od toga može da se umre. Doduše, umreće samo oni što veruju da gas metan može da se pomeša sa vodom, našom nasušnom, beogradskom. I novosadskom. I smederevskom. I ko zna sve čijom. Jer, ko zna ko sve ima komšinicu Snežu čiji muž ima ujaka, a ujakov pradeda išao u rat sa Simom čija je unuka udata za Lazu, s kojim ima ćerku Radu. E, ta Rada radi u Vodovodu i ona ima poverljivu infomarciju da je neko prosuo kancerogeni metan u vodu! I ta voda, naravno, ne sme da se pije dva dana iz česme.

Uradili smo eksperiment posle lažne dojave i pitali stručnjaka da li je metan smrtonosan: Spomenuo je kravlje gasove i objasnio nam sve (VIDEO)

Digli se Beograđani, Novosađani i ostali. Šalju se poruke upozorenja od ranog jutra, gde god pogledaš - čuje se samo metan, metan, metan! I oni koji nikad "metan" nisu izgovorili u životu, sad odjednom znaju da je to jedna kancerogena materija, otrov nad otrovima. Ma, kralj otrova. No, međutim, toj zatrovanoj vodi biće dovoljno 48 sati da se isčisti i onda ćemo ponovo moći da je pijemo.

Pitam se samo šta bi Zrenjanin ili Bečej dali da imaju takve čudotvorne filtere koji mogu da očiste vodu od kralja otrova. Da je to zaista moguće, verovatno ne bi pili samo flaširanu vodu poslednjih 10 godina.

Nego, da se mi vratimo našoj "metanskoj" vodi.

Srbin kad shvati da se prešao, da ne kažemo ispao glup u društvu (kao ovi što su danas mislili da je stvarno neko pustio metan u vodu i da ćemo svi pomreti), on obično počne da zbija šale na svoj račun. Ili na račun ostalih koji su, takođe, ispali glupi u društvu. Ima, naravno, i onih koji od početka nisu naseli na grupnu paniku i širenje laži, pa su nam njihovi komentari nekako i najdraži.

Sve je počelo na Fejsbuku ovim urnebesnim statusom:

Onda je počeo i Tviter da "gori" od komentara ovih drugih, mi vam rado prenosimo najzanimljivije tvitove:

Kao što smo već rekli u naslovu: dobro je da smo bar duhoviti, kad smo već glupi.

(Jasmina Stakić)