Ako ste prespavali ili se prepili za praznike, vraćamo vam 5 najboljih priča koje smo puštali tokom prethodnih dana

Naša ekipa novinara bila je vredna i tokom praznika, pa ste na Telegraf.rs mogli da pročitate veliki broj lepih, ekskluzivnih i zanimljivih priča

Dok se Srbija spremala za poslednji i najluđi vikend u godini, redakcija Telegrafa radila je punom parom. Poslednjih dana 2017. godine naši novinari doneli su mnogo lepih, i onih manje lepih priča, veliki broj ekskluziva i zanimljivosti, a sve to sa željom da naši čitaoci prvi saznaju što više.

Zašto smo dobri samo kad dočekujemo Novu godinu, a već sutradan bude po starom? Odgovor je mnogo jednostavan

Ipak, dok smo mi vredno radili, razumemo da ste vi odmarali, provodili se i uživali u čarina 31. decembra i 1. januara, pa smo želeli da vas podsetimo na najbolje i najčitanije priče koje smo imali tih dana.

Ovih 5 stvari ne smete da propustite, i zato ako ih do sada niste pročitali, podsećamo vas na njih:

1. Napustili luksuz u Los Anđelesu, obuli opanke i došli u selo kod Topole: Blizanci Marko i Luka sada su glavni poljoprivrednici ovog kraja (FOTO)

Blizanci Marko i Luka Maksimović mogu da stanu rame uz rame s uspešnim preduzetnicima jer zajedno sa ocem Časlavom u selu Božurnja, nadomak Topole, uspešno uzgajaju - borovnice. To ne bi bilo ništa neobično, da mladići nisu rođeni u Los Anđelesu, a lagodan život i ostvarenje američkog sna ostavili su zbog Srbije! Njihovu neverovatnu priču pročitajte OVDE.

2. Dosad neviđen snimak unakaženih hrvatskih huligana sa derbija: Kamera im je zumirala krvava lica posle brutalne tuče! (VIDEO)

Telegraf je došao u posed ekskluzivnog snimka iz hodnika stadiona Partizana nakon brutalne tuče na 156. Večitom derbiju. Ovaj snimak preneli su gotovo svi uticajni mediji, kako u našoj zemlji, tako i u regionu. Opširnije pogledajte OVDE.

3. Ivan Petrović je bio srpski Bred Pit, pre Breda Pita, uspešniji od svih glumaca današnjice, a za njega verovatno ne znate (FOTO)

Bio je prvi glumac jugoslovenskog porekla koji je imao uspešnu međunarodnu filmsku karijeru, bio je lepši od Breda Pita, a voleo je samo jednu ženu. Onda je nepravedno zaboravljen. Sve o ovom neverovatnom čoveku, pročitajte OVDE.

4. Dragana je bila frizerka, a onda je krenula da vozi kamione: Sa "Skanijom" jezdi po Evropi, a lepo i zaradi

Kada sledeći put pomislite na već prevaziđen kliše da su žene loši vozači, se4tite se priče Dragane Božović iz Sivca, koja već godinama po celoj Evropi vozi "Skanijinu" hladnjaču od 40 tona! Sve o njoj čitajte OVDE.

5. Miloš je napunio 30 godina: On je prvo veliko jugoslovensko ČUDO i prvo - DETE IZ EPRUVETE (FOTO)

Tog juna 1987. godine cela Jugoslavija je iščekivala rezultat "čuda medicine", kako je tada nazvan pokušaj vantelesne oplodnje. Oči javnosti bile su uprte u GAK "Narodni front" u Beogradu gde je Vranjanka Slavica Trajković čekala prvenče začeto "u epruveti". Našli smo ga, 30 godina kasnije. Kako on danas izgleda, čitajte OVDE.

(Telegraf.rs)