Bila sam udata za čoveka iz beogradskog podzemlja: Zbog njega sam završila u zatvoru, a droga me je uništila (FOTO)

Odlučila je da svoju životnu priču ispriča javno, na televiziji

Jasmina Branković, supruga Zorana Brankovića Lepog, koji je bio pripadnik Voždovačkog klana, gostovala je u emisiji "Ispovesti" na Hepi televiziji. Svoju neverovatnu životnu priču podelila je sa svima.

Bio je lav na jedan dan, živeo brzo i umro mlad: Od Kneletovog ubistva prošlo je 25 godina, a misterija i dalje nadvija njegov grob

- Mnogo toga sam prošla u životu, bilo je i lepih stvari, a i mnogo loših. Lepe stvari su svakako novac i moć, a loše zatvor, policija, droga - rekla je Jasmina.

Dodala je da je zbog supruga završila u zatvoru, ali da se upravo tamo i skinula sa droge.

Međutim, mnogo više se pričalo o njegovoj vezi sa Valentinom Lindo, koja je važila za jednu od najlepših devojaka devedesetih, a i danas se smatra jednom od najatraktivnijih Beograđanki.

Bila je udata za Ljubišu Linda, zvanog Čombe, osuđivanog zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu Milana Zarubice, koja je proizvodila sintetičku drogu.

Ona je danas u vezi sa Nikšićaninom Radomirom Baćevićem Bobanom, koji važi za vođu nikšićkog kvartaškog klana.

Branković je pripadao novoj generaciji Voždovačkog klana, koji je u fokus došao nakon silnih likvidacija bosova iz devedesetih, kada su ubijeni Aleksandar Knežević Knele i Đorđe Božović Giška. Bio je hapšen i u Sablji.

Imao je mlađeg brata Gorana, sa kojim je jedno vreme boravio i u domu u Kruševcu. Zorana su tamo prozvali Lepi, a Gorana Ruža - Ruki.

Goran je preminuo 1998. pod misterioznim okolnostima. Često je boravio u zatvorima, ukupno 5 i po godina. Nakon što je poslednji put izašao na slobodu, posle samo 4 dana bio je mrtav. Svoju poslednju noć proveo je sa devojkom za koju se kasnije pričalo da je bila sa nekim iz Državne bezbednosti.

Sutradan uveče ona ga je pronašla mrtvog. Bio je mlad, visok i snažan. Porodica nikad nije dobila zvaničan izveštaj sa obdukcije, ali im je jedan prijatelj sa sudske medicine, dana kada je rađena obdukcija, rekao da je Ruki bio zdrav kao dren i da nije jasno zašto mu je srce stalo.

(Telegraf.rs)