Nevreme sa olujnim vetrom opustošilo Zrenjanin: Vetar čupao drveće iz korena i lomio krovove, otkazan koncert Van Goga (FOTO)

Kako nam prenose Zrenjaninci, ovakvo nevreme se ne pamti u Banatu

Snažno nevreme praćeno olujnim vetrom i padavinama, večeras je oko 18 sati, za samo dvadesetak minuta, napravilo pravu pustoš u Zrenjaninu. Jak vetar praćen gradom i grmljavinom rušio je sve pred sobom, drveće je padalo, crep se lomio sa krovova, a zbog jake oluje mnogi delovi grada ostali su bez struje.

Srbija odbrojava poslednje tropske dane ove godine: Ovaj vikend će oduvati leto

Kako nam prenose Zrenjaninci, ovakvo nevreme se ne pamti u Banatu. Naš čitalac Filip Baloš, zabeležio je fotografije na kojima se vide posledice jakog olujnog nevremena.

Fotografije su zabeležene u naselju Mala Amerika, u Ulici begejski red gde je vetar iz korena iščupao drvo, lomio grane, skidao crep sa krovova, a na ulicama je primetna prava pustoš.

U Zrenjaninu se trenutno održavaju 32. Dani piva, ali zbog jakog nevremena koje je potpuno razorilo centar grada gde su bili postavljeni štandovi, otkazan je i večerašnji koncert grupe Van Gog koji je trebalo da se održi u 22 sata. Na zvaničnoj stranici ovog benda stoje i fotografije koje prikazuju oluju u centru grada koja je onemogućila nastavak programa.

Prema zvaničnom saopštenju organizatora 32. Dana piva u Zrenjaninu, svi nastupi zakazani za večeras su odloženi. Tačan datum održavanja koncerta biće naknadno objavljen.

(Dragana Ivanić)