SPS: Podržavamo borbu protiv kriminala koju vode Dačić i Vučić!

- Lične izjave i stavovi bilo kog člana Socijalističke partije Srbije ne mogu i ne dovode u pitanje opredeljenje SPS u borbi protiv kriminala i korupcije - navodi se u saopštenju socijalista

Socijalistička partija Srbije apsolutno podržava borbu državnih organa protiv kriminala i korupcije i stavove koje zastupaju premijer Ivica Dačić i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju socijalista.

- Socijalistička partija Srbije je ponosna što je članica Vlade u periodu kada su državni organi toliko mnogo uradili, a i dalje rade na razotkrivanju i procesuiranju velikih kriminalnih i korupcionaških slučajeva. Beskompromisna borba protiv kriminala i korupcije je bila i biće prioritet i Socijalističke partije Srbije i Vlade Republike Srbije, što je prepoznala i Evropska unija - kažu u SPS-u.

- Lične izjave i stavovi bilo kog člana Socijalističke partije Srbije ne mogu i ne dovode u pitanje opredeljenje SPS u borbi protiv kriminala i korupcije i zalaganje da se svi slučajevi nerešenih ubistava, sporne privatizacije i neopravdanog bogaćenja reše i da se krivci adekvatno kazne - navodi se u saopštenju.

Podsetimo potpredsednica SNS-a Zorana Mihajlović pozvala je danas SPS da se izjasni da li je za ili protiv kriminala i da se ogradi od izjava Novice Tončeva i Branka Ružića.

(D. Z.)