Mihajlović: Vučić i SNS nisu i neće nikada zvati Đilasa u koaliciju

- Jedina politika koju vodi Dragan Đilas jeste politika da neće sa SNS-om, ja mu sada obećavam da neće nikada biti zajedno sa Srpskom naprednom strankom - kaže potpredsednica SNS-a

Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je danas da ta stranka i njen lider Aleksandar Vučić nikada nisu zvali u koaliciju predsednika Demokratske stranke Dragana Đilasa, obećavši da to nikada neće ni učiniti.

Mihajlovićeva je istakla da je SNS-u dosadilo da ponavlja da nikada nije zvala Đilasa u koaliciju, niti ima nameru da to učini.

- Ja se stvarno ne sećam da ga je Aleksandar Vučić ikada pozvao u bilo kakvu koaliciju. Jedina politika koju vodi Dragan Đilas jeste politika da neće sa SNS-om, i ja mu sada kažem, pošto je to jedino za šta se zalaže i jedino što može da kaže, ja mu sada obećavam da neće nikada biti zajedno sa Srpskom naprednom strankom - poručila je Mihajlovićeva.

Predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas izjavio je ranije danas na konferenciji za medije da dokle god je on na funkciji predsednika demokrata, ta stranka neće ići u koaliciju sa Srpskom naprednom strankom.

(Telegraf.rs / Tanjug)