Tuča na biračkim mestima u Odžacima, intervenisala i policija! (FOTO)

Glasanje na biračkim mestima br. 4 i 5 u Bačkom Gračacu prekinuto je na sat vremena zbog tuče, a ispred biračkih mesta je pojačano prisustvo policije i ima i dosta građana

Glasanje na biračkim mestima br. 4 i 5 u Bačkom Gračacu prekinuto je nešto više od sat vremena zbog tuče, a ispred biračkih mesta je pojačano prisustvo policije, a ima i dosta građana.

Zbog tuče je intervenisala i policija, rečeno je agenciji Beta u somborskoj policiji. "Na tim biračkim mestima došlo je do narušavanja javnog reda i mira, odnosno do tuča", precizirali su u policiji.

Član opštinske izborne komisije Vesna Petković rekla je Tanjugu da je do 11 sati u opštini Odžaci izlaznost bila 20,4 odsto.

Ona je ujedno apelovala na birače, posebno u Bačkom Gračacu, da smire strasti.

Srpska napredna stranka u svom saopštenju poziva policiju da reši ovaj slučaj i pronađe počinioce.

"Incident koji je posledica straha DS-a od gubljenja vlasti neće sprečiti aktiviste i glasače SNS da masovno izađu na birališta, kao i da nemaju strah od žuto-crne koalicije Demokratske stranke i Srpske radikalne stranke koja je spremna da se služi svim sredstvima ne bi li sačuvali svoje fotelje", navode naprednjaci.

Prema njegovim rečima, na samim biračkim mestima, nije bilo nikakvih incidenata, ali je u neposrednoj blizini, u krugu od 50 metara, došlo do tuče, zbog koje je glasanje i prekinuto.

Lokalni izbori se danas održavaju na Voždovcu, u Odžacima i Kostolcu.

(Telegraf.rs / Tanjug)