VUČIĆ: Tajkuni i kriminalci neće vladati Srbijom!

- Koliko god novca da imaju, koliko god medija i političara pod svojom kontrolom, državu pobediti neće - poručio je prvi potpredsednik Vlade Srbije

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je svestan da se različiti kriminalno-tajkunski lobiji, pogođeni borbom protiv korupcije, udružuju, ali je uveren da državu neće pobediti.

- Koliko god novca da imaju, koliko god medija i političara pod svojom kontrolom, državu pobediti neće. Nikada više tajkuni i kriminalci neće vladati Srbijom - rekao je Vučić obraćajući se meštanima Ratkova, u opštini Odžaci, gde boravi u okviru predizborne kampanje za lokalne izbore.

U razgovoru sa novinarima, Vučić je potvrdio da će biti završena istraga u sva 24 predmeta spornih privatizacija, iako je svestan da će tajkunsko-kriminalne grupe preduzeti sve da zaustave procese koji onemogućavaju nastavak kriminalnih aktivnosti.

Vučić je odbacio navode Vladimira Cvijana da je na sednicama predsedništva stranke pravljen spisak ljudi za hapšenje, a Cvijanovu kandidaturu na stranačkim izborima je pozdravio, uz očekivanje da će imati još protivkandidata.

(Telegraf.rs / Tanjug)