SELAKOVIĆ: Stranke u stanju predizborne kampanje

- Stanje u vladajućoj koaliciji je isto kao i proteklih meseci, ali koalicioni partneri, pred izbore u Beogradu, ne funkcionišu kao obično - izjavio je ministar pravde i član Predsedništva SNS-a

Ministar pravde Nikola Selaković je izjavio da je stanje u vladajućoj koaliciji isto kao i proteklih meseci, ali da koalicioni partneri, pred izbore u Beogradu, ne funkcionišu kao obično.

- Koliko mogu da procenim, kao član Vlade i Predsedništva Srpske napredne stranke, trenutno stanje u vladajućoj koaliciji se nije promenilo u odnosu na stanje pre mesec i po ili dva - objasnio je Selaković u izjavi za FoNet.

On je, međutim, ocenio da uvek postoje neka previranja i, kao primer, naveo pripreme za izbore gradskih vlasti u Beogradu.

- Možda najvažniji izbori posle republičkih i pokrajinskih jesu izbori u Beogradu i normalno je da tu koalicioni partneri ne funkcionišu kao u nekim redovnim okolnostima. Mi smo u stanju neke vrste predizborne kampanje kao političke stranke - rekao je Selaković, a preneo "Blic".

(Telegraf.rs / Izvor: FoNet, Blic)