Stefanović: Pokušavaju da izvrše linč SNS-a

- U Skupštini Srbije vlada zatrovana atmosfera u kojoj DS pokušava da izvrši linč Aleksandra Vučića, ministara iz SNS-a i svih iz te stranke - kaže potpredsednik naprednjaka

Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je danas da Demokratska stranka novim talasom uvreda na račun SNS-a pokušava da prikrije katastrofalno stanje koje je ostavila za sobom, kao i milijarde dinara koje je njihov lider Dragan Ðilas zaradio.

- U Skupštini Srbije vlada zatrovana atmosfera u kojoj DS pokušava da izvrši linč Aleksandra Vučića, ministara iz SNS-a i svih iz te stranke - rekao je Stefanović novinarima u Skupštini Srbije.

On je naveo da DS, "brutalno zloupotrebljavajući" direktne prenose sednica parlamenta, predstavnike vlasti i SNS naziva diktatorima, govori da SNS pokušava da izvrši fašizaciju društva, a zapravo tako žele da prikriju katastrofalno stanje u društvu i državi koje je ostalo iza njih.

Prema njegovom uverenju, niko ni u DS-u ne može da kaže da je moralno prihvatljivo da se neko na vlasti toliko obogati, jer ni u jednoj drugoj državi to nije prihvatljivo.

(Telegraf.rs / Tanjug)