Stefanović: Tajkuni pokušavaju da zaustave borbu protiv kriminala!

- Videli ste da se obistinjavaju reči Aleksandra Vučića kada je rekao da će se svi ujediniti da zaustave borbu protiv kriminala i korupcije, kako bi sačuvali ono što su stekli u prethodnom periodu - kaže potpredsednik SNS-a

Potpredsednik te stranke Nebojša Stefanović je, na konferencije za novinare, ukazao da je uticaj tajkuna, koji se proteže na određena sredstva informisanja i na određene poslove, i dalje prisutan.

U prilog tome Stefanović je rekao da su neki mediji objavili tekstove kojima se stvara slika o, kako je rekao, " tužnom Moravcu kao čoveku koji ima jedan sako, jednu kuću i jedan automobil", dok samo jedna optužnica protiv Miškovića govori o 25 miliona evra koji su uzeti građanima Srbije.

Stefanović je naveo da SNS ne želi da se meša u sudske procese, ali da želi da ukaže kako je očigledno da taj uticaj na medije kojima pokušava da se stvori drugačija slika i dalje postoji.

- Videli ste da se obistinjavaju reči Aleksandra Vučića kada je rekao da će se svi ujediniti da zaustave borbu protiv kriminala i korupcije, kako bi sačuvali ono što su stekli u prethodnom periodu - rekao je Stefanović.

(Telegraf.rs / Tanjug)