Vučić: Odluka o Beogradu do nedelje!

Vicepremijer je rekao da nisu tačni navodi medija da će ispred SNS kandidati za veće biti Goran Vesić, Siniša Mali i Milan Božić, navodeći da Vesić i Mali nisu članovi SNS

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će za tri ili četiri dana biti poznato ko će biti kandidati SNS za privremeno veće grada Beograda.

On je, gostujući na B92, rekao da nisu tačni navodi medija da će ispred SNS kandidati za veće biti Goran Vesić, Siniša Mali i Milan Božić, navodeći da Vesić i Mali nisu članovi SNS.

- Moguće da će neko od njih biti, ali trojica na takav način neće - rekao je Vučić, i dodao da želi da se napravi najbolji tim koji će uspešno i dobro u mesec-dva dana do izbora upravljati Beogradom.

Na pitanje da li će Vesić biti u privremenom veću, Vučić je rekao da ga poznaje dugo, da se razmišlja o tome ko će činiti privremeno veće i da će javnost biti obaveštena kad bude doneta odluka o tome.

Vučić je takođe rekao da nijedan od njih neće biti gradonačelnik:

- Ali, ko god bude, biće bolji od Dragana Đilasa - rekao je Vučić, i dodao da je uveren da će u Beogradu biti manje korupcije i da će neuporedivo bolje funkcionisati.

On je rekao da izbor uprave Beograda nije fama, već pitanje tima.

(Telegraf.rs / Tanjug)