VUČIĆ: Suprotstavljamo se pljačkanju naroda

Prvi potpredsednik Vlade Srbije istakao je da postoje "mrzitelji" kojima svaki uspeh SNS smeta i dodao da su Tomislav Nikolić i on pokazali da su ostali najbolji prijatelji i da odlično sarađuju

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić rekao je danas u Nišu da SNS nikad neće postaviti pljačkanje našeg naroda kao vrhovni princip svoje politike, već će se uvek tome suprostavljati.

Vučić je dodao da nikada nije lako biti naprednjak i da će od mnogih trpeti vređanja zbog te svoje pripadnosti, ali da je juče po sletanju prvog aviona "Air Serbia" prvi put video da se Srbija suprostavila "mrziteljima" kojima svaki uspeh SNS smeta.

- Uspeh Srije je njihov neuspeh. Odmah su našli  manu kompaniji "Air Serbia", ali oni bi odmah našli manu i Murinju kada bi ga doveli za trenera fudbalske reprezentacije Srbije - napomenuo je Vučić.

On je zahvalio predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću što je podržao ekonomske mere koje je donela vlada, "a nije morao da se oglašava povodom toga".

Vučić je najavio da će se na sutrašnjoj Konvenciji stranke povodom petogodišnjice rada u Beogradskoj areni prisutnima obratiti Tomislav Nikolić, dodajući da su on i Nikolić pokazali da su ostali najbolji prijatelji i da odlično sarađuju.

(Telegraf.rs / Tanjug)