VUČIĆ: Donete mere sprečile haos i hajdučiju na ulicama!

- Da nije bilo paketa ekonomskih mera, za godinu dana bukvalno bismo imali argentinski scenario u Srbiji - tvrdi lider SNS-a

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić rekao je da je vreme da se dokaže da je moguće drugačije i bolje upravljati zemljom i vrednije raditi kako bi se sutra bolje živelo.

Paket ekonomskih mera koji je nedavno donet, nije ni lep, ni popularan paket, rekao je Vučić, napominjujući da drugog izbora nije bilo, jer je to jedini spas bilo suočavanje sa činjenicama, preduzimanje bolnih rezova i štednja na svim poljima.

"Da nije bilo tih mera i konačnog raskida sa dosadašnjom praksom, za godinu dana bukvalno bismo imali argentinski scenario u Srbiji - ne bi bilo više para za vojsku i policiju, na ulicama bi bio haos i hajdučija, u apotekama ne bi bilo lekova, u bolnicama sanitetskog materijala, u školama ni profesora, ni dece", napisao je Vučić u autorskom tekstu za najnoviiji broj "Informatora SNS".

"Da li je to Srbija kakvu želimo? Nije i ne može da bude. Ne treba kriti u koliko smo teškoj situaciji, i da je jedini spas suočavanje sa činjenicama, preduzimanje bolnih rezova i štednja na svim poljima", rekao je Vučić.

Lider SNS je povodom 21. oktobra, petogodišnjice osnivanja stranke, istakao da njen rejting govori o tome da su građani u SNS prepoznali vredne, poštene ljude, kojima je dobrobit Srbije na prvom mestu, a ne lični interesi.

(Telegraf.rs / Tanjug)