Vulin: Lov na Vučića u režiji Miškovića i tajkuna

- U Srbiji postoji sporazum elita koji nikada nije prekinut i koji hoće da nastavi funkcionisanje ovakve bolesne, nesretne i siromašne, opljačkane Srbije, privatizovane i u vlasništvu Miškovića koji je uperen protiv Vučića - kaže ministar bez portfelja

Ministar bez portfelja Aleksandar Vulin izjavio je danas da postoji ideja o smeni Aleksandra Vučića i da su promoteri te ideje političke elite "pod kišobranom" tajkuna, pre svega Miroslava Miškovića.

- U medijima vicepremijer i lider SNS Aleksandar Vučić biva prozivan za diktaturu, samovolju, ličnu vlast, i onda dolazi do ovoga što je zabrinulo srpsku javnost - rekao je Vulin.

- To govori o jednoj vrlo važnoj stvari - da postoji u Srbiji jedan sporazum elita koji nikada nije prekinut i koji hoće da nastavi funkcionisanje ovakve bolesne, nesretne i siromašne, opljačkane Srbije, privatizovane i u vlasništvu (Miroslava) Miškovića i njemu sličnih i da se tu nikada ništa ne promeni - naveo je Vulin.

Tačno se vidi da u svim političkim partijama u vlasti i na opoziciji postoji elita koja će zaštititi "velikog gazdu" i koja će stati ispod Miškovićevog kišobrna i boriti se protiv čoveka koji je imao obraza i hrabrosti da Miškoviću kaže da je dovoljno pljačkao Srbiju i da neko treba da odgovara za to, kazao je Vulin.

On je naveo da se to ne odnosi samo na Miškovića, nego na sve sporne privatizacije, što i jeste razlog zbog koga je on svim srcem uz Vučića, jer je jedini koji ima hrabrosti da kaže da će sve sporne privatizacije staviti na sto i da će odgovarati bez obzira ko ih je radio.

- Kako kažete nešto pohvalno za Vučića idete na stub srama i na taj način pokušavaju da vas otuđe, da vas ostave samog, da i kad misliš da je nešto dobro bolje da prećutiš - neka kaže neko drugi, inače će biti kažnjen javnim sramom i javnim ponižavanjem i to je trajalo nekoliko meseci - naveo je Vulin.

Onda su, kako je kazao, počele da se dešavaju neke druge stvari.

- Kompletna opozicija se ujedinila sa samo jednom jedinom odlukom suda - da je Miškoviću povređeno neko pravo. Ni sa jednom drugom odlukom se nisu složili, ništa drugo ih nije pogodilo, ali ta odluka bez svake sumnje jeste - smatra Vulin.

(Telegraf.rs / Tanjug)