VUČIĆ: DS otvoreno podržao Miškovića

- Drago mi je što je DS otvoreno podržao Miškovića, jer sada su mi mnogo jasnije neke odluke određenih organa, kao i pojedini napisi u medijima - rekao je prvi potpredsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić

Prvi potpredsednik vlade Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da je Demokratska stranka  otvoreno podržala vlasnika Delta Holdinga Miroslava Miškovića.

- Drago mi je što je DS otvoreno podržao Miškovića jer sada su mi mnogo jasnije neke odluke određenih organa, kao i pojedini napisi u medijima - rekao je Vučić u Ravnom selu povodom izjave funkcionera DS Vladimira Todorića o pitanju "neustavnih pritvora".

Vučić je rekao da se 13.200 žalbi građana nalazi pred Ustavnim sudom, a po hitnom postupku se rešava Miškovićeva žalba od pre tri meseca.

On je istakao i da će na predizbornom mitingu SNS u Vrbasu, poslati jasnu poruku i Miškoviću i lideru DS Draganu Ðilasu

Todorić je ranije danas u pisanoj izjavi rekao da bi ministar pravde Nikola Selaković, umesto "bespredmetnih" izjava da će država tužiti članove Visokog saveta sudstva zbog reforme pravosuđe, trebalo da brine o šteti koja će po državu nastati zbog, kako tvrdi, neustavih pritvora kojima je zloupotrebljena borba protiv korupcije u poslednjih godinu dana.

(Telegraf.rs / Tanjug)