Mihajlović: Vučić da bude premijer, Dačić da razmisli o ostavci

- Vučić više nije političar koji zastupa svoje ili stranačke interese, već državnik koji gleda u budućnost - kaže potpredsednica Srpske napredne stranke

Potpredsednica SNS-a i ministarka energetike Zorana Mihajlović poručuje da rekonstrukcija Vlade Srbije može da bude potpuna jedino ako Aleksandar Vučić postane premijer.

Mihajlović objašnjava da lidera naprednjaka na čelu Vlade Srbije ne priželjkuje samo ona i njene stranačke kolege, već 69 odsto građana, koji, kako kaže, veruju upravo njemu.

- Vučić je vredan, mlad i hrabar lider, upravo onakav kakav Srbiji u ovom trenutku treba. Iako on sam ne želi da postane premijer bez izbora, smatram da bi bio prava osoba za to. I nisam usamljena u takvom stavu jer skoro dve trećine građana Srbije deli moje mišljenje. Vučić više nije političar koji zastupa svoje ili stranačke interese, već državnik koji gleda u budućnost - kaže ona.

Na pitanje da li ona iznosi u javnost ono što Vučić priželjkuje, Mihajlovićka kaže da bi "iskreno volela da je tako, ali da u to nije sigurna".

Zorana Mihajlović tvrdi da su svi stali uz Lazara Krstića i da će on imati apsolutnu političku podršku za sve što odluči da sprovede.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)