Mihajlović: Vučić je jedini istinski hteo da podnese ostavku

- Samo jedan čovek je istinski hteo da podnese ostavku, a to je Aleksandar Vučić - kaže ministarka energetike, razvoja i zaštite životne sredine u Vladi Srbije

Ministarska energetike, razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović ocenila je danas da je jedino ministar odbrane Aleksandar Vučić istinski hteo da podnese ostavku, navodeći da, ako neko zaista želi dobro da radi svoj posao, ne može da obavlja više poslova u isto vreme.

- Samo jedan čovek je istinski hteo da podnese ostavku, a to je Aleksandar Vučić. To je ono što je SNS pokušala svo ovo vreme, a to je da uvedemo nove standarde i ja zaista verujem da jesmo napravili korak napred. Tako dajemo primer i duboko verujem da to građani Srbije vide - rekla je Mihajlović gostujući na TV "Pink".

- Svi imaju jednaka prava, komisija od pet članova će se opredeliti za tri najbolje biografije. Naravno, prethodno će razgovarati sa kandidatima, ponudiće Vladi Srbije predlog, vlada će na sednici doneti odluku i izabraćemo generalnog direktora EPS - rekla je ministarka.

(D. Z. / Tanjug)