Vučić u borbi protiv korupcije privodi i svoje!

Policijska uprava Niša uhapsila je Miloša Milovančevića, aktuelnog potpredsednika GO SNS, i Lelicu Kostić, odbornika naprednjaka u Skupštini opštine Niš, zbog zloupotrebe službenog položaja

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider SNS-a Aleksandar Vučić održao je reč da u borbi protiv korupcije neće biti zaštićenih i zatražio od stranačkih organa da ispitaju sve pojedinosti prilikom hapšenja niških naprednjaka Miloša Milovančevića (35) i Lelice Kostić (55), kao i da stranka ni na koji način ne utiče na istragu povodom ovog slučaja, saznaje Telegraf.rs.

- Vučić je odavno rekao da u borbi protiv korupcije u Srbiji, čiji je on predvodnik, neće biti zaštićenih i da neće voditi računa ko je iz koje stranke, kao i da će biti hapšeni i naprednjaci ako se uhvate u kršenju zakona. On je odlučan da reč ispuni i da ovu stvar istera do kraja. Jasno je stavio do znanja svojim stranačkim kolegama iz Niša da uhapšeni naprednjaci neće biti zaštićeni i da će, ako su krivi, odgovarati - kaže naš izvor iz SNS-a.

Policijska uprava Niša uhapsila je Miloša Milovančevića, aktuelnog potpredsednika GO SNS, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo zloupotrebe službenog položaja podstrekivanjem, kao i Lelicu Kostić, odbornika naprednjaka u Skupštini opštine Niš, zbog osnovane sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja.

U saopstenju se ističe da se ta stranka u potpunosti zalaže za sprovođenje borbe protiv korupcije i kriminala u svim segmentima društva.

Gradski odbor SNS daje podršku svim državnim organima u obavljanju poslova iz njihove nadležnosti i traži da ovaj postupak sprovedu u skladu sa zakonom ne uzimajući u obzir da li je stranka kojoj pripada Milovančević na vlasti ili ne.

"Ukoliko se dokaže da je Miloš Milovančević kriv, snosiće zakonske posledice, ali i konsekvence unutar stranke", zaključuje se u saopštenju.

(D. Z. / D. K.)