SNS: Vučić posvećeniji poslu od Dačića!

- Vicepremijer je posvećeniji poslu i energičniji od premijera, što ne znači da je Dačić loše radio. Vučić je neko ko je energičniji i neko koga ničim ne možete uceniti, niti mu naći jednu lošu crtu - kaže potpredsednik SNS-a Bratislav Gašić

Potpredsednik Srpske napredne stranke Bratislav Gašić veruje da bi Vlada na čijem bi čelu bio prvi potpredsednik Vlade Aleksandra Vučić bolje radila nego sadašnja, jer je Vučić "posvećeniji poslu" i "energičniji" od premijera Ivice Dačića.

- To ne znači da je Dačić loše radio, ali znači da je Vučić posvećeniji poslu. On je neko ko je energičniji i neko koga ničim ne možete uceniti, niti mu naći jednu lošu crtu - rekao je Gašić u intervjuu za današnji "Danas".

Na pitanje da li je cilj rekonstrukcije promena premijera, Gašić je, međutim, rekao da to "ne može da potvrdi, jer o tome nikada nije javno govoreno".

Kada je reč o stavu Ujedinjenih regiona Srbije da su spremni da promene svoje ministre samo uz obrazloženi stav koalicionih partnera, potpredsednik SNS-a je rekao da njegova stranka sebi "neće dozvoliti da se izjašnjava o njihovim ministrima".

On je podsetio da će o smenama ministara iz SNS-a biti odlučeno u petak na Glavnom odboru stranke a da je lider stranke već "napravio gest" time što je rekao da nije zadovoljan onim što je sam učinio u Ministarstvu odbrane.

On ne veruje u bilo kakvu koaliciju sa Demokratskom strankom, koja je, kako kaže, "imala dvanaest godina da pokaže kakve kadrove ima".

(Telegraf.rs / Tanjug)