JAGODINA: SNS smenila partijsko rukovodstvo

- SNS je veoma aktivna u Jagodini, sastajemo se svakog ponedeljka, na usluzi smo građanima i želimo da im pomognemo u svim oblastima i situacijama - kaže predsednica odbora SNS u Jagodini

Predsednica Gradskog odbora SNS u Jagodini Vera Milenković kaže da je "SNS u tom gradu sve jača, a tome u prilog govori podatak da se u poslednja tri meseca učlanilo 40 ljudi od kojih su 10 sa fakultetom".

- SNS je veoma aktivna u Jagodini, sastajemo se svakog ponedeljka, na usluzi smo građanima i želimo da im pomognemo u svim oblastima i situacijama. Imamo već dosta zahteva od strane građana i organizacija i pokušaćemo da kod rukovodstva stranke predstavimo probleme sa kojima se suočavaju Jagodinci - rekla je Milenković na početku proširene sednice održane u Pomoravskom okrugu.

Jagodinski naprednjaci do skoro su imali nerešene odnose u stranci, ali su smenili dosadašnjeg predsednika i narodnog poslanika Zorana Antića zbog "grubog kršenja Statuta SNS". Članovi jagodinskog SNS-a sastavljaju kadrovsku listu, rade na formiranju stručnih saveta i planiraju osnivanje mesnih odbora.

(P. S.)