OČI U OČI: Vučić i Knežević iza zatvorenih vrata o "slučaju mleko"! (FOTO)

Lider SNS i ministar poljoprivrede završili su sastanak u prostorijama stranke, a na dnevnom redu bio je "slučaj mleko". "Vučić u ponedeljak saopštava rešenje", rekao je Knežević

SASTANAK U ČETIRI OKA! Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider naprednjaka Aleksandar Vučić i ministar poljoprivrede Goran Knežević sastali su se danas u prostorijama stranke, a na dnevnom redu bio je "slučaj mleko".

Ministar poljoprivrede Goran Knežević rekao je da će Aleksandar Vučić u ponedeljak "saopštiti rešenje za 'slučaj mleko'".

Knežević je novinarima u sedištu SNS rekao da je Vučića upoznao sa svim činjenicama vezanim za aferu "mleko", kao i sa eventualnim propustima koji su se desili u sistemu bezbednosti hrane.

S druge strane, dodao je Kneženević, upoznao sam predsednika sa medijskom hajkom i eventualnim političkim kontekstom čitave priče.

- Takođe, predsednik je meni rekao određene stvari. Razgovarali smo dugo i nakon sednice Predsedništva u ponedeljak, predsednik će se obratiti javnosti i dati svoje rešenje ovog slučaja - rekao je Knežević.

Aleksandar Vučić je nezadovoljan radom pojedinih ministara i funkcionera iz redova naprednjaka i na sednici IO stranke biće reči o njihovom radu.

(D. Z. / Tanjug)