SNS: Goran Ješić je bezobrazan i ciničan!

- Srpski seljak je dovoljno propatio zbog tendencioznih i zlonamernih izjava Ješića, koji je na najsuroviji način ponizio svako domaćinstvo i naneo višemilionsku štetu Srbiji - rečeno je iz SNS

Srpska napredna stranka saopštila je da je zgrožena poslednjom izjavom Gorana Ješića i "tolikim bezobrazlukom i cinizmom" da se usudio da pozove Vladu Srbije da ispravi svojim merama ono što je on sam uništio za samo nekoliko dana.

- Srpski seljak je dovoljno propatio zbog tendencioznih i zlonamernih izjava Ješića, koji je na najsuroviji način ponizio svako domaćinstvo i naneo višemilionsku štetu Srbiji. Zaprepašćeni smo količinom bezobrazluka, lažima Ðilasa, Ješića i ono malo njihovih poslušnika iz Demokratske stranke, koji su za samo nekoliko dana potpuno razorili srpsku privredu, od srpskog seljaka do kompletne industrije mleka - navedeno je u saopštenju naprednjaka.

Oni zahtevaju od Ðilasa, Ješića i DS da odmah kažu koji interesni lobi stoji iza njihovih "bezočnih laži i intriga", koje su namerno produkovali da bi izazvali haos na tržištu, a sa ciljem daljeg uništavanja države Srbije.

- Pozivamo manipulante iz DS da se javno izvine građanima i da nadoknade višemilionsku štetu, koju su direktno naneli državi. Poznato je to da imaju od čega, jer se rezultat višegodišnjeg pljačkanja Srbije nalazi upravo na njihovim bankovnim računima. Srpska napredna stranka, koja je okosnica Vlade Srbije, nastaviće merama da pomaže razvoj srpske poljoprivrede i učiniće sve da i ovu štetu, koju su naneli Ðilas i Ješić, popravi i pomogne srpskom seljaku i proizvođačima mleka - poručili su iz SNS.

(M. B. / Tanjug)