VELJOVIĆ: Neću da komentarišem Dačićeve optužbe

- Neću, nemojte, ne želim da komentarišem uopšte ništa. Ni vezano za ovo, niti bilo šta - izjavio je Veljović, upitan da prokomentariše Dačićeve optužbe da ga niko nije obavestio o tome da je Radulović član Šarićevog klana

Direktor policije Milorad Veljović nije želeo da komentariše optužbe Ivice Dačića da ga policija nije obavestila o tome da je Rodoljub Radulović član Šarićevog klana.

- Neću, nemojte, ne želim da komentarišem uopšte ništa. Ni vezano za ovo, niti bilo šta - izjavio je Veljović, i dodao da ni sada neće komentarisati ništa, kao što nije ni do sada.

Da podsetimo, premijer je rekao da je u zvaničnoj knjizi MUP Srbije o organizovanom kriminalu navedeno da kriminalna grupa Darka Šarića ima 29 članova, ali da među njima nije bilo Radulovića:

- Zašto nisam upozoren i ko kontraobaveštajno štiti državne funkcionere? Ko se igrao s mojim autoritetom i autoritetom funkcije ministra unutrašnjih poslova? - upitao je Dačić, dodajući da, iako su mere protiv Radulovića bile preduzete još u novembru 2008. godine, njemu o tome iz policije ništa nije bilo rečeno u decembru te godine.

(Telegraf.rs / Izvor: Beta / Foto: Tanjug)