INTERVJU, BORKO STEFANOVIĆ: Grešili smo u borbi protiv korupcije!

- Vodili smo prošlu vladu u uslovima ekonomske krize i pritom smo na nekim važnim mestima imali loše kadrove. Građani su to preproznali i mi smo cenu za to platili na izborima - kaže novi šef poslaničkog kluba DS u Skupštini

Novoizabrani predsednik poslaničke grupe Demokratske stranke u Skupštini Srbije Borislav Stefanović kaže da je njegova stranka "premalo uradila" u borbi protiv korupcije, ali da će on učiniti sve da demokrate u parlamentu nastupaju jedintveno boreći se za bolji život građana.

Dan nakon što je stupio na novu dužnost, Stefanović u razgovoru za Telegraf kaže da će raditi na tome da svi koji to zaslužuju dobiju priliku da urade nešto, ali napominje da će u Skupštini morati i da provode više vremena.

- Trudiću se da u samom klubu bude bolja koordinacija, da svi dobiju priliku da pokažu znanje, stručnost i sposobnosti i da ovde provode najviše vremena, jer im je to osnovni posao, za koji su dobili poverenje od građana Srbije. Isticaćemo naše jasne stavove i predloge, pojačaćemo opozicione aktivnosti, a sve u cilju da se popravi standard i život građana.