VUČIĆ O VOJSCI: Ponosni smo na one koji život daju za otadžbinu, pomozite nam da ih opremimo (FOTO)

- Svi smo ponosni na pripadnike vojske, posebno na one ljude koji su u najtežim uslovima u razminiranju i u najsloženijim vojnim zadacima položili život na oltar otadžbine. Da bismo imali ovako hrabru državu, moramo da imamo bolje opremljenu armiju - poručio je ministar odbrane na prijemu u ministarstvu

Ministar odbrane Aleksandar Vučić poručio je da Srbija nikada neće zaboraviti one koji su za nju položili život, da je ponosna na svoju vojsku i zamolio predsednika Srbije i ministre da pomognu kako bi vojska bila što bolje opremljena.

Vučić je na novogodišnjem prijemu Ministarstva odbrane i Generalštaba Vojske Srbije, kojem su prisustvovali predsednik Tomislav Nikolić i premijer Ivica Dačić, rekao da "znamo kolika nam je zemlja, koliko ima stanovnika i vojnika, ali da niko ne može da nam oduzme ponos, snagu, volju, kao i želju da imamo vojsku kojom će se svi građani Srbije ponositi".

- Svi smo ponosni na pripadnike vojske, posebno na one ljude koji su u najtežim uslovima u razminiranju i u najsloženijim vojnim zadacima položili život na oltar otadžbine. Takav je vojnički život. Srbija, naša vojska i ministarstvo odbrane biće im večno zahvalni za ono što su učinili za našu zemlju - rekao je Vučić u Domu Garde na Topčideru.

Ministar odbrane je zamolio predsednika Nikolića i ministre da pomognu u opremanju vojske.