KOLEKTIVNO ČLANSTVO: Narodna partija Maje Gojković pristupila SNS-u

"Treba biti u tom timu, jer se preko SNS-a i prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića vode najvažnije bitke u ovoj državi", rekla je Maja Gojković, koja je ušla u Predsedništvo SNS-a

Narodna partija Maje Gojković postala je danas kolektivni član Srpske napredne stranke, a tu odluku jednoglasno je podržao Glavni odbor naprednjaka na sednici u Centru "Sava".

Gojković, koja je izabrana za člana Predsedništva SNS-a, rekla je novinarima po završetku sednice Glavnog odbora da je Narodna partija od samog početka u parlamentu podržavala vladajuću većinu, a da je posle 100 dana Vlade donela odluku da postane kolektivni član SNS-a.

- Čekali smo Glavni odbor SNS-a. Posle 100 dana Vlade odlučili smo da treba da postanemo deo tima za promene. Treba biti u tom timu, jer je očigledno da se preko SNS-a i prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića vode najvažnije bitke u ovoj državi - rekla je Gojković, ističući da je reč o borbi protiv kriminala i korupcije koja je tek počela.

Na pitanje šta konkretno znači kolektivno članstvo u SNS-u, ona je rekla da je danas doneta politička odluka o pristupanju, a da će pravni timovi obe stranke u narednom periodu raditi na sporazumu i detaljima.

(Lj. V. /Tanjug)