Ceremonija odlikovanja u Njujorku: Vučić dodelio orden stalnom predstavniku UAE pri UN

M. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je danas ceremoniju odlikovanja u Njujorku. Vučić je danas u Njujorku dodelio Orden srpske zastave drugog stepena Muhamedu Isi Abušahabu, izvanrednom i opunomoćenom ambasadoru, stalnom predstavniku Ujedinjenih Arapskih Emirata pri UN.

Ukazom predsednika Vučića, stalni predstavnik UAE pri UN, odlikovan je za naročite zasluge u razvijanju međunarodnih odnosa i učvršćivanju miroljubive saradnje i prijateljskih odnosa između Republike Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Predsednik Vučić je u Njujorku dodelio Orden srpske zastave prvog stepena i stalnom predstavniku Ruske Federacije pri UN Vasiliju Nebenzji, dvema zamenicama stalnog predstavnika Ruske Federacije u UN, kao i stalnoj predstavnici Mađarske pri UN Žužani Horvat.

Podsetimo, predsednik je ranije uručio Orden srpske zastave prvog stepena stalnoj predstavnici Mađarske pri Ujedinjenim nacijama (UN) Žužani Horvat.

Vučić je na Instagramu naveo da mu je velika čast što može da uruči priznanje za naročite zasluge u razvijanju odnosa i učvršćivanju miroljubive saradnje mađarskim prijateljima.

(Telegraf.rs)