Aleksandar Vulin sastao se sa predsednikom Islamske Republike Iran Masudom Pezeškijanom

J. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Vulin i Pezeškijan su se saglasili da odnosi dve zemlje počivaju na uzajamnom poštovanju i razumevanju i da postoje mogućnosti za razvoj saradnje u različitim oblastima

Foto: Tanjug/POKRET SOCIJALISTA

Izaslanik predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin, drugog dana zvanične posete Teheranu, sastao se sa predsednikom Islamske Republike Iran Masudom Pezeškijanom.

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin preneo je novom predsedniku Islamske Republike Iran srdačne pozdrave predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i poželeo uspeh u vršenju odgovorne dužnosti koja je pred njim.

Vulin i Pezeškijan su se saglasili da odnosi dve zemlje počivaju na uzajamnom poštovanju i razumevanju i da postoje mogućnosti za razvoj saradnje u različitim oblastima.

Izaslanik predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin rekao je da dve zemlje veže iskreno prijateljstvo kao i da je naša zemlja zahvalna Iranu na principijelnom stavu o nepriznavanju tzv. Kosova.

Potpredsednik Vulin je juče, kao izaslanik predsednika Republike Srbije, prisustvovao svečanoj inauguraciji novoizabranog predsednika Islamske Republike Iran Masuda Pezeškijana.

(Telegraf.rs)