Milićević osudio pretnje Vučeviću: "Oni koji iza sebe nemaju rezultate, nadaju se da će doći na vlast lažima"

T. U.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Milićević je istakao da su monstruozne poruke u kojima se priziva smrt premijera samo nastavak kampanje patološke mržnje prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Ministar Đorđe Milićević najoštrije je osudio pretnje smrću predsedniku Vlade Srbije Milošu Vučeviću koje se, kako je naveo, šire po tajkunskim medijima i društvenim mrežama i zatražio hitnu reakciju nadležnih organa.

Milićević je istakao da su monstruozne poruke u kojima se priziva smrt premijera samo nastavak kampanje patološke mržnje prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovim najbližim saradnicima koji, kako je ocenio, uspešno vode Srbiju putem napretka i sveopšteg prosperiteta, navodi se u saopštenju iz kabineta ministra bez portfelja zaduženog za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa s dijasporom.

"Oni koji iza sebe nemaju nikakve rezultate sem pljačke i osiromašenja Srbije, sada se nadaju da će ponovo doći na vlast lažima, pretnjama, mržnjom i monstruoznim napadima. Ali, uzalud im takve nade, narod Srbije više nikada im neće dopustiti da se dočepaju državnih funkcija", istakao je Milićević.

Premijeru je poručio da je cela slobodarska Srbija uz njega i poželeo mu brz oporavak, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)