Delegacija Pokreta socijalista Aleksandra Vulina prati izbore u Venecueli: Ovaj narod zaslužuje mir

T. U.
Vreme čitanja: oko 1 min.

"Hrabrost, nezavisnost i ljubav prema slobodi su odlike i Srba i Venecuelanaca, naše zastave su zastave slobode", poručio je Bojan Torbica

Foto: Pokret socijalista

Pokret socijalista na predsedničkim izborima u Venecueli je jedina srpska parlamentarna partija koja je pozvana da pošalje svoje posmatrače.

Član delegacije Pokreta socijalista, narodni poslanik Bojan Torbica istakao je da narod Venecuele doživljava stravičan pritisak zapadnih sila, baš kao i Srjija 5. oktobra 2000. godine od dosovskih pučista.

Torbica je kazao da je najvažnije da se sačuva mir i pobedi izborna volja naroda Venecuele.

Srpska zastava u rukama članova Pokreta socijalista bila je jedina zastava iz Evrope koja se mogla videti tokom susreta predsednika Madura sa međunarodnim posmatračima na ponos naše zemlje, ali i radost domaćina.

"Hrabrost, nezavisnost i ljubav prema slobodi su odlike i Srba i Venecuelanaca, naše zastave su zastave slobode", poručio je Bojan Torbica.

Delegacija Pokreta socijalista je tokom boravka u Venecueli održala niz susreta sa levičarskim partijama iz celog sveta, ali i sastanke sa visokim zvaničnicima Bolivarske Republike Venecuele.