Čestitka Milana Кrkobabića povodom Prvog maja: Čestitam ovaj praznik svima koji i danas marljivo rade

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladim ljudima koji Srbiju brane naseljavanjem praznih kuća i rađanjem dece, poručio je da će nastaviti misiju preporoda sela.

Foto: Miloš Miškov

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda i ministar za brigu o selu Milan Krkobabić uputio je građanima Srbije čestitku povodom 1. Maja – Međunarodnog dana rada.

"Uz iskrene želje za dobro zdravlje, čestitam Međunarodni praznik rada svima koji i danas marljivo rade, zaposlenima, našim vrednim domaćinima u selima Srbije – onima koji žive od svog tekućeg rada, a posebno penzionerima koji su decenijama svojim minulim radom uspešno izgradili ovu zemlju. PUPS, kao partija socijalne pravde, od svog osnivanja energično se zalaže da zarade i penzije omogućavaju dostojanstven život. Zalažemo se za očuvanje svih stečenih radničkih prava, a posebno za učešće radnika u upravljanju i raspodeli dobiti – za 13. platu - stoji u čestitki Krkobabića.

Mladim ljudima koji Srbiju brane naseljavanjem praznih kuća i rađanjem dece, poručujem da ćemo nastaviti misiju preporoda sela.

" Pored dodele seoskih kuća, za sve hrabre mlade ljude koji imaju korisne poslovne ideje dodeljivaćemo bespovratna sredstva za pokretanje privrednih aktivnosti neophodnih određenim selima" – ističe Milan Кrkobabić.

(Telegraf.rs)