Marko Popadić izabran za predsednika Opštinskog odbora Zvezdara

On se zahvalio ministrima sa Zvezdare

Foto: Marko Jovanović

U sali "Pan Teatra", jednoglasnom odlukom svih delegata podržan je predlog da za predsednika Opštinskog odbora Zvezdara bude izabran Marko Popadić.

U svom pozdravnom govoru, Popadić se osvrnuo na činjenicu da se nakon 12 godina održavaju unutarstranački izbori i da je pred njim i njegovim timom velika odgovornost i obaveza da Zvezdaru vode u nove pobede.

Zahvalio se i pozdravio Dušana Stupara koji je na ovom istom mestu 2010. godine izabran za prvog predsednika SNS OO Zvezdara. Veliku zahvalnost ministrima sa Zvezdare, Dariji i Mihailu, Marko Popadić izrazio je zbog toga što su predhodnih mesec dana zajedno obišli skoro sve mesne odbore.

Posebno se zahvalio Siniši Malom, potpredsedniku Glavnog odbora SNS i koordinatoru, ispred Izvršnog odbora, u ovom procesu unutarstranačkih izbora, na velikoj pomoći i podršci u prethodnom periodu. Marko Popadić je konstantovao da mu je velika čast i zadovoljstvo što se sinoć našao na ovom mestu sa prijateljima, koji se rame uz rame sa njim, već 14 meseci bore za bolju i jaču Zvezdaru.

- Od septembra 2021. krenuli smo korak po korak, od kuće do kuće, u naporan rad kako bi na najbolji način svakom našem članu, sigurnom glasu, komšiji pokazali koliko nam je svako od njih bitan i potreban da bi stvorili jak Opštinski odbor, jaku Zvezdaru. Naša obaveza za naredni period je da ispunimo sva obećanja data građanima, da se borimo za svaki novi parkić, novu ulicu, ambulantu, novu školu, novi vrtić, jer će samo tako svaki stanovnik Zvezdare biti srećan i zadovoljan onim što radimo za našu opštinu. Mnogo godina je iza nas, ponosni smo i privilegivani što imamo najboljeg među najboljima, našeg Predsednika Aleksandra Vučića, čije korake smo pratili i prazićemo u stopu. Zato moramo da budemo još bolji, da radimo još više, još bolje, još marljivije, kako bi na svakim narednim izborima pobeđivali još ubedljivije - rekao je Popadić u svom obraćanju.

Sinoć, na svečanoj sednici, na predlog predsednika Marka Popadića, za sekretara OO SNS Zvezdara izabrana je jednoglasno Nevena Maksimović.

Video: Poruka Aleksandra Vučića Srbima na KiM: Neću se kriti od velikih i moćnih u svetu

(Telegraf.rs)