"Bojkot nije dobro rešenje za onog ko želi dobro Srbiji": Mihajlović o izborima

Ona je naglasila da je SNS spreman za svaki razgovor o izbornim uslovima, ali da ne može nikog da natera da razgovara ukoliko to ne želi

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović, rekla je danas da izbori postoje da bi građani na njima glasali i odlučivali o svojoj budućnosti i da odluka o bojkotu izbora pojedinih opozicionih stranaka, članica Saveza za Srbiju, predstavlja traženje izgovora.

- U političkom smislu, bojkot nije dobro rešenje za bilo koga ko zaista želi dobro građanima Srbije. Odluka pojedinih stranaka opozicije da ne uđu u demokratsku političku borbu za ono za šta se zalažu stoga najviše govori o njima samima, kao što je bilo i kad su tražili vlast mimo izbora - kazala je Mihajlovićeva.

Ona je naglasila da je SNS spreman za svaki razgovor o izbornim uslovima, ali da ne može nikog da natera da razgovara ukoliko to ne želi.

- Nikome nije stalo više od SNS-a da izbori budu održani po svim demokratskim standardima jer ne želimo da bilo kakva sumnja padne na prolećne izbore, na kojima očekujemo još jednu pobedu SNS-a - zaključila je Mihajlovićeva.

(Telegraf.rs/Tanjug)